Op reis in Mali

  1. Zuletzt aktualisiert am

Alle reizen naar Mali worden formeel afgeraden.  

Belgen die (zelfs tijdelijk) in Mali aanwezig zijn, wordt gevraagd hun aanwezigheid te melden door hun gegevens via de website Travellers Online door te geven.

(Enkel) in geval van nood is de ambassade ook telefonisch bereikbaar (+223 73 63 90 73).

Rekening houdende met de evolutie van de situatie, wordt eveneens aangeraden verplaatsingen tot het minimum te herleiden, verplaatsingen in het centrum van Bamako inbegrepen, en het buiten gaan ’s nachts te vermijden.

U kunt ons bereiken via dit adres: bamako.coop@diplobel.fed.be


Reisadvies


Het reisadvies voor Mali kunt u lezen op de algemene website van de FOD Buitenlandse Zaken.


Belgen in nood


Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, bevindt u zich in een noodsituatie. Wat te doen? Lees verder...


Contactgegevens voor Belgen in nood


Voor dringende gevallen (ongevallen, verlies/diefstal documenten, etc. - geen visa!) buiten de werkuren kunnen Belgen bellen naar +223 73 63 90 73 of contact opnemen met de bevoegde ambassade in Ouagadougou (Burkina Faso). U vindt de gegevens op de website van de Belgische ambassade in Burkina Faso.


Travellers Online


In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer uw reis via Travellers Online. Zo kan de FOD Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen. Uw contactgegevens blijven steeds vertrouwelijk.


Wanda


Wanda informeert reizigers over de gezondheidsrisico's die ze lopen afhankelijk van hun bestemming. Met dit instrument wil het Antwerpse Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) mensen bereiken die momenteel in het buitenland zitten. Meer informatie...