Diplomatiek Bureau van België in Mali

België in Mali

Welkom op onze website!

Alle reizen naar Mali om niet-professionele redenen worden formeel afgeraden. Uit voorzorg worden alle Belgen die zich in Mali bevinden en van wie het verblijf niet onontbeerlijk is, verzocht het land tijdelijk te verlaten. Landgenoten wiens terugkeer naar Mali om professionele redenen onontbeerlijk is worden gevraagd hun aanwezigheid telefonisch (+223 73 63 90 73) of per mail (bamako.coop@diplobel.fed.be) te melden aan het Bureau van Ontwikkelingssamenwerking in Bamako en zijn aanbevelingen te volgen.

>> aanmeldingsformulier voor aankomst/vertrek 

Rekening houdende met de evolutie van de situatie, wordt eveneens aangeraden verplaatsingen tot het minimum te herleiden, verplaatsingen in het centrum van Bamako inbegrepen, en het buiten gaan ’s nachts te vermijden.

U kunt ons bereiken via dit adres: bamako.coop@diplobel.fed.be.

 

Nieuws

22 dec

Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo maakt in het kader van de Warmste Week 100.000 euro vrij. Het geld gaat naar een project ter ondersteuning van slachtoffers van mensenhandel in Tunesië (Advocaten zonder Grenzen) en naar het verbeteren van jongerenrechten in Burundi (KIYO). Minister De Croo overhandigde de cheque deze ochtend aan Music For Life dat dit jaar is neergestreken op Domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke.

21 dec

Toespraak van staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

18 dec

Toespraak van vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

18 dec

Openingstoespraak van vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

15 dec

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders feliciteert Sri Lanka voor zijn toetreding tot het Verdrag van Ottawa inzake een verbod op antipersoonsmijnen.